Cum cumpar uleiuri doTERRA

marți, 7 august 2018

Cum sa ai dinti si gingii sanatoase


Alaturi de o alimentatie sanatoasa, este evidenta importanta alegerii corecte a produselor  de îngrijire dentară. Când vine vorba de a curati spatiile interdentare folositi de preferinta produsele din mătase naturala, biodegradabile, uleiuri esențiale, evitând pe cele care conțin îndulcitori artificiali și agenți chimici antibacterieni.


Majoritatea pastelor de dinti si a apelor de gura comerciale contin fluoruri si agenti chimici care lasa dintii dintii vulnerabili la atacuri bacteriene si boli.
Același lucru este valabil și pentru pastele de dinți - evitați toate sorturile ce conțin fluor, care s-a dovedit a degrada gingiile si oasele, care interfereaza cu sinteza colagenului, precum și cele care conțin agenți de spumare sintetici și substanțe chimice antibacteriene cum ar fi triclosan.


Iata cum va puteti face singuri o pasta de dinti sanatoasa si eficienta:
Ingredientele de care are nevoie o pasta de dinti sanatoasa si eficienta, o pastă de dinți de bună calitate sunt bicarbonatul de sodiu, un ulei pentru dilutie cum ar fi cel de nucă de cocos sau ulei de măsline (dacă doriți o pastă de tip tradițional, mai degrabă netedă, cu actiune antibacteriană naturala), si eventual peroxid de hidrogen pentru a ajuta la albire.


O rețetă de bază pentru fabricarea unei  paste de dinți de casă consta in a a combina peroxidul de hidrogen ( diluție 1%) cu bicarbonat de sodiu într-un raport de 1: 1. Folositi de preferinta peroxidul de hydrogen alimentar deoarece poate fi ingerat  în cantități mici fara sa provoace neplaceri.


Se amestecă soluția și se lasă să se evapore în mod natural și va rezulta o pulbere uscată pe care o puteți aplica pe periuța de dinți și vă puteți freca dinții pentru a scăpa de placă, pentru a proteja smalțul dinților și pentru a regenera gingiile pastrand in acelasi timp flora bacteriana naturala a gurii fara sa o distruga asa cum fac produsele bazate pe chimicale.

Puteți adăuga și alte ingrediente precum uleiurile esentiale de cimbru (Thymus vulgaris), arbore de ceai (Melaleuca), scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) și ulei esențial de mentă (Peppermint) atât pentru aromă, cât și pentru protecția antibacteriană și antivirală.





Uleiurile esențiale  posedă proprietăți naturale antimicrobiene  ceea ce înseamnă că nu vor dăuna bacteriilor "bune" în procesul de a scăpa de cele "rele".


Daca nu aveti timp sau pur si simplu nu sunteti genul care sa-si prepare singur pasta de dinti, puteti comanda un produs de calitate elaborat de compania doTerra, produs care intruneste calitatile de mai sus. In plus are si un gust placut. 



Produsele autentice doTerra pot fi comandate numai prin reteaua lor proprie de distributie. Iata aici un link unde se poate comanda. Veti fi placut surprinsi de calitatea produsului. Sanatate si frumusete sa aveti!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uleiul de levantica si arsurile

La ce servesc uleiurile esentiale Deunazi m-am apucat sa coc 5 Kg. de vinete, sa le conserv pt. iarna. Le-am pus intr-o tigaie de sa...